Salon Hair Factory

Salonen har eksisteret siden 2009, hvor Ringsted Outletcenter slog dørene op for første gang. En salon som skiller sig en smule ud fra de andre outletbutikker, da vi sælger NYE produkter til outletpriser. Ofte forbinder vi outletsalg med 2. sortering eller udgået varer, men sådan er det ikke i salonen, som også fungerer som butik.

 

Vores dygtige frisører bestræber sig altid på at yde den perfekte service, og pleje lige præcis dit hår efter alle kunstens regler. Salonen har et stort udvalg af pleje -og stylingprodukter til tørt, krøllet, ødelagt og farvet hår og du kan finde flere forskellige mærker, som kun sælges i saloner. Udvalget af tilbehør er også stort og indeholder fx børster, føntørrer, glattejern og krøllejern. Betyder økologi meget for dig, kan salonen altid tilbyde et økologisk/organic mærke. Antallet og udvalget af produkter kan dog variere, men der er altid en besparelse på 30-70% på vejl. pris.

Flere gange om året er frisørerne på kursus hos Tony & Guy, så de altid er opdateret på de nye trends inden for klip og styling. Du kan komme ind, med eller uden tidsbestilling, og blive klippet, farvet – også til outletpriser. Du kan booke en tid direkte HER.

 

Håropsætning til bryllup, konfirmation eller fest skal forudbestilles.

Søndag fungerer salonen kun som butik, med salg af produkter.

 

Åbningstider:

Mandag-fredag fra kl. 09.00-19.00

Lørdag-søndag fra kl. 10.00-19.00